VALIKKO

Ellel Ministries Finland

Ellelin näky ja kutsu on toivottaa ihmiset tervetulleiksi, opettaa heille Jumalan valtakunnasta ja palvella antamalla Jumalan rakkauden ja Hänen parantavan voimansa koskettaa heidän elämäänsä.

Ellel Ministries on Englannissa vuonna 1986 perustettu kansainvälinen tunnustusten välinen, kristillinen palvelujärjestö, joka tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa Jeesuksen opetuslapsena ja oppia parantumisesta Raamatun opetuksen pohjalta.  Suomessa Ellel on toiminut vuodesta 2015.

Opettaminen ja parantaminen olivat tunnusomaisia Jeesuksen maanpäälliselle palvelutyölle sekä tärkeä osa lähetyskäskyä, jonka Hän antoi seurakunnalleen. Palvelutyömme näky on varustaa Kristuksen seurakuntaa ja pohjautuu Jeesuksen antamaan esimerkkiin:

”Hän toivotti ihmiset tervetulleeksi, puhui heille Jumalan valtakunnasta ja paransi kaikki, jotka parantamista tarvitsivat”. (Luuk. 9:11)

 

Perustamme uskomme Kolmiyhteiseen Jumalaan. Isä Jumala rakastaa jokaista ihmistä. Jeesus Kristus, Jumalan Poika, on meidän Vapahtajamme, Parantajamme, Herramme ja Kuninkaamme. Jumalan Pyhä Henki asuu kristityssä ja antaa voiman, jonka avulla tämä voi jatkaa Kristuksen palvelutehtävää maan päällä. Raamattu on syntynyt Jumalan antamasta ilmoituksesta ja on auktoriteettimme uskon, opin, johdatuksen ja opetuksen perustana.

Ellelin keskukset eri puolilla maailmaa tarjoavat Explore-kursseja, parantumisretriittejä, rukouspalvelukouluja ja opetusseminaareja.

Lue lisää Ellel Ministries -järjestön toiminnasta ja tilaisuuksista Suomessa (https://www.ellel.fi) ja kansainvälisesti (https://global.ellel.org/?noredirect)